Lenteboeket

Schilderen op nummer Voorjaars / MGZ-Z-38B (4000887917893)

064294
4000887917893
Nieuw
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

40x50cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Lenteboeket
MAL 609130789 Meesterklasse Premium compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Premium

Het motief: “Lenteboeket”
Na een lange winter kijkt iedereen uit naar de lente, vooral naar de mooie bloemen in het voorjaar. Bij dit lenteboeket in een glazen vaas domineren prachtige narcissen in wit en geel, omlijst door tere blauwe druifjes. Hier wordt de lente gevangen, waar de narcissen stralen als sterren en de frisse geur van de lente in huis brengen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:
“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:
Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.