Retourneren

retour

Uiteraard kan het voorkomen dat u iets heeft bestelt via onze website wat u wilt terug sturen. In onze voorwaarden staat exact aangegeven wat u kunt retourneren. Hieronder de uitleg: 

In principe kunt u alles tot 14 dagen ontvangst aan ons retourneren zonder opgaaf van reden (zie ook onze voorwaarden)

Een uitzondering wordt alleen gemaakt voor artikelen die op maat zijn geknipt of gemaakt of gepersonaliseerde artikelen.

Voorbeeld van deze artikelen in onze website; o.a. tafelzeil, plakplastic, plakvilt, plakvelours, gegraveerde artikelen.

Na ontvangst van uw retour zending zullen we deze binnen 14 dagen (meestal veel sneller) crediteren en terug storten op uw rekening waarvan u de order heeft betaalt. Indien u de gehele bestelling retourneert ontvangt u ook het volledige factuur bedrag terug dus ook de eventueel betaalde verzendkosten.

De retour verzendkosten worden alleen aan u gecrediteerd als het een foutieve levering of defect product betreft. (neem hiervoor even contact met ons op tel +31 113-227690  of per e-mail info@hobbyhuis.nl

De retourzending kunt u gefrankeerd terug sturen naar onze winkel in Goes het adres is:

Het Hobbyhuis

Lange Vorststraat 1

4461JL Goes

Bij ons geen ingewikkelde retour formulieren u stuurt de bestelling eenvoudig terug  met een kopie van de factuur of ondervermelding van het factuur/ordernummer.

Het is ook mogelijk om een retour label bij ons aan te vragen, u ontvangt dan per e-mail of per post een retour label wat u op het pakket plakt en daarna afgeeft bij een Postnl vestiging de kosten hiervan zijn € 6.25 deze kosten worden verrekend via de creditnota. 

 

Let op dat u  geen gebruik maakt van verpakkingskokers. (Postnl. berekend hier voor n.l. een toeslag)

Voor retouren i.v.m. een defect of fout in de levering worden uiteraard geen kosten berekend, neem in dat geval altijd vooraf contact met ons op en gebruik in al die  gevallen het retourlabel voor een vlotte afhandeling.

Het Hobbyhuis           Telefoon +31 (0) 113-227690        Bankrelatie IBAN NL16INGB0000309744

Lange Vorststraat 1    Telefax  +31 (0)  113-233672        Bankcode  BIC: INGBNL2A

4461JL Goes (NL)       e-mail info@hobbyhuis.nl             K.v.k  22013195

                                                                                   BTW Nummer 804173321B01