Bella Italia

Schilderen op nummer Bella Ita / MGZ-Z-38C (4000887918142)

064291
4000887918142
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

40x50cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Bella Italia
MAL 609130814 Meesterklasse Premium compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Premium

Bella Italia

Schilderachtig en idyllisch zien wij hier het land waar de citroenbomen bloeien en het lied "O sole mio" bijna een volkslied lijkt te zijn geworden. "Bella Italia" van haar mooiste kant met prachtige vakantieherinneringen, betoverende landschappen, eindeloze kusten en de altijd opgewekte mensen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.