Aan de Oostzee

Schilderen op nummer Oostzee / MGZ-Z-22C-2 (4000887947814)

062067
4000887947814
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

40x50cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Aan de Oostzee
MAL 609430781 Meesterklasse Premium compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Premium
Aan de Oostzee
De nieuwe “schildertechniek met de platte kwast” van SCHIPPER-Arts & Crafts – de weg naar kunstzinnige schilderijen!
De nieuwe “schildertechniek met de platte kwast” is een doorontwikkeling van de Schilderen op Nummers-methode voor kunstzinnige schilderijen. Door de markante penseelstreken gecombineerd met een minimalistische motiefweergave ontstaat er een compleet nieuwe doch zeer creatieve stijl van moderne schilderkunst. Voor platte losse streken wordt het schilderij met een 6 mm brede platte kwast geschilderd. In een schildercursus met verschillende oefeningen leert de hobbyschilder het schilderen met deze bijzondere techniek. Een volkomen nieuwe belevenis van het schilderen op nummers. De schilder kan kiezen uit drie verschillende landschapsmotieven, ”Dorpsidylle”, “Klaprozenvelden”, “St.Sebastian in der Ramsau”, “Aan de Oostzee”.

Inhoud van de verpakking:
Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis. Verf mengen niet nodig. Platte kwast 6 mm breed van synthetisch haar en een fijne penseel. Schildercursus met talrijke oefeningen om de schildertechniek met de platte kwast te leren. Controlevel en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.
Schilderijtitel:
Aan de Oostzee
Artikelnummer:
60 943 0781
Schilderijformaat:
40 x 50 cm
Gerelateerde Producten